Minifolkemøde

Kære landsbylaug

 

Som I ved, afsluttes vores dansk/tyske projekt ”Benefit4Regions” til sommer. For at fejre de tre års samarbejde mellem landsbyfolk, landsbyer og projekter, forvaltninger, politikere, universiteter m.fl. inviteres I alle til DEDK mini-Folkemøde, fredag, den 24. maj i Tydal (ca. 25 minutter syd for grænsen).

Facebook:

Denne nyhed har jeg vist sendt rundt lidt tidligere J, så mit spørgsmål er blot, om I har lyst til at hjælpe med at sprede invitationen, så vi sammen kan skabe en folkemøde-stemning? Rammerne er sat med debatter, workshops og samtale-caféer samt et udstillingsområde med aktuelle temaet afsluttende med musik og sang. Men, hvis I har en lokal FB-side, håber jeg, I har lyst til at sprede nedenstående (se under min signatur), som vores leadpartner, Astrid Eggert, har sendt til mig.

 

Samkørsel:

To af vores tre landsbybusserne er en del af udstillingen ved mini-folkemødet, så Niels Peter og Hans Jørgen har tilbudt, at der er gratis samkørsel fra Sønderborg fredag morgen omkring kl. 8. Kontakt venligst Niels Peter, ingeniels@kgnielsen.dk, hvis du/I vil køre med. Bussen kører retur kl. 19.

 

En Sønderborg stand:

Vi fortæller også om vores ”Sønderborg-model” med organiseringen i Landsbylaug, Landsbyforum og Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer samt fortæller om, hvad man får ud af at være organiseret. Ud over info om ”Landsbybusserne og mobilitet” kommer også folk fra ”Cykelfærgen over Flensborg” med. Har du/I lyst til at hjælpe et par timer med at stå på standen, så skriv endelig til mig på cskb@sonderborg.dk, da jeg har lavet en bemandingsplan, hvor der stadig er plads til interesserede folk fra Landsbyforum / LNF-udvalget, der har lyst til at give et nap med.

 

Premiere

Vi løfter sløret for bl.a. en fødevarekatalog, der er lavet i Benefit4Regions regi, og I kan hilse på folkene bag ”Mit-fahr-banke” samt se en ny samkørsels-app,  der præsenteres. Bemærk: vi får besøg fra både Porto Alegre i Brasilien og Arendal i Norge samt danske og tyske spændende personligheder, der inspirerer med deres erfaringer om, hvordan vi involverer folk i beslutninger, fælles projekter og lokaludvikling generelt. Dét bliver rigtig spændende at lytte til – se hele programmet via ovennævnte link.

 

 

Vi glæder os til at se jer den 24. maj.

 

 

Sønderborg Kommune
Sekretariat for Landdistrikter

Connie Skovbjerg
Landdistriktskoordinator

M 2889 8021
cskb@sonderborg.dkwww.sonderborgkommune.dk

 

Del på Facebook